Politică de Livrare Comandă

 TERMENI SI CONDITII

 

  1.     INTRODUCERE

1.1.  Prezenta secțiune definește condițiile de livrare a produselor comercializate prin website-ului Ucraina Food (www.ucrainafood.ro) deținut de către  de către LUX GOURMET S.R.L., CUI 42397055.

1.2.  Aspectele privind Termenii și Condițiile generale de utilizare a website-ului Ucraina Food sunt guvernate de “Termeni și Condiții”, care completează aceasta secțiunea de “Politică de Livrare Comandă”. Vă rugăm să citiți în întregime termenii și condițiile accesând acest link.

1.3.  Aspectele privind la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidențialitate”, care completează aceasta secțiunea de “Politică de Livrare Comandă”. Vă rugăm să citiți în întregime politica de confidențialitate cu privire la datele personale prelucrate accesând acest link.

1.4.  În completarea documentelor menționate la 1.2 și 1.3, vă rugăm să consultați și Politica noastră de Cookie accesând acest link pentru a înțelege modalitatea în care acest website utilizează modulele cookie.

 2.1. Politică de Livrare si Plată

2.1.1.  Societatea asigură prepararea și livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumpărători.

2.1.2.   Plata comenzii se va face de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către Societate.

2.1.3.   Societatea nu va putea fi trasă la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului său.

 

3.DISPOZITII FINALE

3.1. În cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului în care se găsește în stransă legătură cu aceasta din urma.